България се влюби в убиец

4
Инцидентът, при който полицай застреля предполагаем грабител, показа едно много неприятно лице на българите
Инцидентът, при който полицай застреля предполагаем грабител, показа едно много неприятно лице на българите

Инцидентът, при който полицай застреля предполагаем грабител, показа едно много неприятно лице на българите

Оказа се, че нашето общество тотално е забравило каквито и да било морални устои и вече е готово да оправдае дори убийство, пише 24 часа.

Защото да застреляш в гръб някого, не може да бъде оправдано по никакъв начин. Въпреки моменталната пиар кампания, започната от МВР - изтичане на информация към приятелски настроени журналисти колко страшна е била бандата на застреляния Светльо Младенов, появиха се размазани клипове, на които се твърди, че са грабителите в действие.

И някак си странно, но никой не зададе на МВР въпроси по смущаващите детайли. Защо се налага полицай да ходи въоръжен с два пистолета все едно е Уайът Ърп? Защо награждаван полицай въобще стреля, при положение че в момента нито предотвратява престъпление, нито опазва собствения си живот? Защо награждаван полицай опитва въобще да стреля на разстояние 100 метра, след като би трябвало да знае, че дори най-добрите пистолети имат прицелна далекобойност максимум 50 метра? След това разстояние куршумът отива нанякъде, но никой не знае накъде. Защо, след като полицията услужливо разпространява записи от камери как бандата обира, не покаже и записите, на които се вижда стрелбата? Защо входната рана (по думите на майката на убития и на патолог) е откъм гърба, ако са верни твърденията, че Светльо се е обърнал и бръкнал в раницата си, а полицаят е решил, че вади пистолет?

Прекалено много въпроси, на които не е отговорено, за да може да стане ясно какво точно се е случило. Въпреки това България скочи да защитава и фенства на полицая-убиец. И напълно забравихме,че най-висшата ценност на този свят е човешкият живот. Забравихме и че Светльо Младенов не е рецидивист - първо, не е осъждан нито веднъж за нищо и второ, дали той е извършил престъпленията, може да реши само съд. Но Светльо няма да бъде съден, очевидно защо.

А ние ще продължим да затъваме, влюбени в убиец, докато някой ден като в зомби апокалипсис не си прегризем гърлата един на друг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    13
    робин худ
    Защо не споделихте тази гледна точка ,а изкарахте Полицая убиец и къде бяхте журналистите като тая измет безнаказано ограбва и избива тази гледна точка не я виждам а госпожо Бонева защо като избиват нашите майки и бащи тия непълнолетни хубавци който повечето са родени от така наречените традиций да раждат на по 13 14 години иначе казано малоумник да ражда следващо поколение малоумни защо не споделиххте тази статия вие деца нямате ли трябва ли един такъв изрод да се подиграе с някое от децата ви или примерно с вас за да видите накъде са тръгнали нещата в тая държава и защитни организаций на сорос толерират и защитават имено тази измет за това и заставам с две ръце за Полицая и статията която качвам https://www.facebook.com/photo/?fbid=167549409723514&set=a.102011939610595 тик так живота си знае работата да сте жива и здрава сто години да живеете
  • 5
    12
    робин худ
    Имам един въпрос кой е автора на статията ,кой продажен мръсен Плъх я написа да застане с името си НЯМА ТАКА ИЗМЕТ КАТО ЖУРНАЛИСТИТЕ ПРОДАЛИ ДУШАТА СИ ЗА НЯКОЙ ДОЛАР НА ПРИРОДОЗАЩИТНИ ОРГАНИЗАЦИЙ СОРОСОИДНИ МРЪСНИ ДОЛНИ БОКЛУЦИ ,колкото и да го плюете полицая погледнете трите изрода с по 6 криминални регистраций който са направени на няма и 18 год как да имат присъди и стига сте толерирали и оправдавали с традиций малоумник на 12 на 13 да ражда малоумници като тримата боклуци ,пожелавам на автора да застигнат и изнасилят дъщеря му тогава какво ли ще е статията а Господин ИЗРОД ПРОДАЖЕН ООО ИЗВИНЯВАМ СЕ ЖУРНАЛИСТ
  • 10
    11
    ММ
    Чудя се дали има смисъл вече да чета "Дунав мост"? Редакторке, как се прибираш в тъмното в града където циганин уби и изнасили Виктория?
  • 12
    10
    до тъпанаря
    написал статийката! Абе джендър, ако полицията не беше реагирала, пак щеше да пишеш глупости, тогава що не е реагирала! Дай да ги пуснем полицаите с една палка, като томитата едно време в Англия?!? Що не плюеш щатите, там и за неизпълнение на полицейско разпореждане може да те гръмнат! Този не било ясно дали е сторил нещо или не?!? Ами като не е сторил нищо що е бягал бре?!? Що не е спрял при предупредителния?!? Мамка ви и „правозащитници“ що не питате как са тези, ударени с тръба в главата?!? Това си е чист грабеж с опит за убийство!
  • 9
    9
    Дракон
    И другите двама е трябвало да се за стрелят. За полицаите-пивишение в длъжност.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари