България се включи в делото срещу Русия за геноцид и военни престъпления

1
Това става ясно от документ, публикуван от Международния наказателен съд в Хага
Това става ясно от документ, публикуван от Международния наказателен съд в Хага Снимка: iStock

Това става ясно от документ, публикуван от Международния наказателен съд в Хага

България се включи към делото срещу Русия за геноцид и военни престъпления. Това става ясно от документ, публикуван от Международния наказателен съд в Хага, пише 24 часа.

Първите две държави, които се включиха в делото, бяха Латвия и Литва. След това се присъединиха и други държави: Нова Зеландия, Великобритания, Германия, САЩ, Швеция, Румъния, Франция, Полша, Италия, Дания, Ирландия, Финландия, Естония, Испания, Австралия, Португалия, Австрия, Люксембург, Гърция, Хърватия, Чехия.

Припомняме, че сенатът на Полша прие резолюция, в която обяви Руската федерация за терористичен режим и призова международната общност да подкрепи Международния наказателен съд в разследването на лицата, отговорни за военните престъпления в Украйна.

Текстът на Документа, публикуван от Международния наказателен съд в Хага, може да прочетете ТУК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Песимист, баце,
    пилците се броят на есен! Да бе се окаже, че идиотите, вкарали милата ни Родина, в такава каша, в спешен порядък отиват при бай Ставри? Така че, леко, момче, леко! Анадънму?
  • 3
    3
    ...
    на Бълхария ако американското посолство и каже да се включи в електрическия контакт, тя и там ще се включи, дори и пръстите си ще оближе за по добър контакт. нищо, че действа самоубийствено, просто така и е наредено така и постъпва, без да мисли. нарича се сляпо подчинение.
  • 3
    2
    Глупост
    Някой хора в България се чудят всеки ден само с какви глупости да се занимават. България не е страна по тези твърдения ...
  • 2
    1
    Песимист
    Лоша новина за русофилите!Сигурно затова няма коментари.Ненормалния "сащник"сигурно пълни лайномета,очаквам го ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари