България, която съградихме и изгубихме!

3
Гордейте се с просташката демокрация!
Гордейте се с просташката демокрация!

Идва мастит чиновник от САЩ и нарежда на Андрей Луканов – вашето научно-техническо разузнаване трябва да е заличено. Луканов козирува и изпълнява. А ние сме имали едно от най-мощните научно технически разузнавания не само в Европа, но и в света! То беше осигурило толкова технологични новости, че не могат в целия СИВ да ги внедрят.

Сега само факти: през 1959 година имаме само трима офицери от това разузнаване. През 1987 година вече са 187 и работят почти в целия свят – САЩ, Канада, ГФР, Англия, Франция, Индия, Австралия…

Почти няма новост, до която да не се докопат нашите научни разведки! На тях им помагат над десет хиляди български експерти и специалисти в различни сфери! ДЗУ – благодарение на тях, е най-големият завод в Европа за запаметяващи устройства. България има свои разработки технологични, които се използват в съветската космическа сфера.

Извън СИВ изнасяме продукция за над 14 милиона долара. Ставаме трети – след САЩ и Япония, по производство на интегрални схеми.

В завод Берое се работят лицензи от Япония, но благодарение на нашите разведки са усъвършенствани. През 1988 година сме трети в света по износ на промишлени роботи! Защо за това не се говори, а се натяква постоянно – лагери, народен съд, страхотии за ДС…

Защо на онзи плъховиден тип Хр. Хр. трябва да слушаме налудничавите простоти за миналото, а да не се гордеем? На този Хръ. Хръ. Ще му кажа, че като дойде неговата любима демокрация за един ден бяха съкратени от ДЗУ 13 хиляди специалисти и работници!

Гордейте се с просташката демокрация! Сега колко роботи изнасяме, ало?

Стефан Северин

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари