България изпрати още БТР-и за Украйна

2
Нова партида, на която се виждат голям брой български БТР-и, замина за Украйна
Нова партида, на която се виждат голям брой български БТР-и, замина за Украйна Снимка: Facebook

Нова партида, на която се виждат голям брой български БТР-и, замина за Украйна

Това показват снимки и видеа от железничарските фейсбук групи. Бронираната техника е качена на вагон-платформи на Укрзализниця, пише OFFNews.

Доставката на машините, част от които са на МВР, а други армейски, започна точно преди месец. Предполага се, че броят на бронетранспортьорите е доста над 100. За ВСУ от страната ни заминаха и самоходни артилерийски установки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    11
    Гоше бе,
    ти как помагаш на Украйна, мамин сладък?!? Заплатата си ли превеждаш на Зеленски, в чуждестранния легион ли се записа, или попръцкваш на дивана и викаш дайте да дадете?!?
  • -4
    10
    Гошо
    Вече трета година парадната армия на откачения Путкин се топич в Украинските равни полета! Вече над 445 000 руски пияндета са утилизирани от УВС! Целия разумен свят е срещу нашествениците! Пугин ни ОБЯВИ ЗА ДЪРЖАВА-ВРАГ! И ние като такава Държава сме задължени да помагаме на УВС да победят путиняците... И това очевидно ЩЕ СТАНЕ!!! СЛАВА НА УКРАЙНА И НЕЙНИТЕ УВС!!!
  • -8
    9
    Путин Хуйло
    И аз очаквам някой БТР да ми влезе в разпорения задник и да викам слава УСраина!
  • 3
    8
    Сюнетчия
    Баси боклуците!Тия и майка си ще продадат!
  • -10
    7
    Василесий
    Путин-нашият баща ще ни набие с пръчката. Може и да ни набие пръчката. Слава на Русия! Слава на Путин! Победа за Голямата Мечка! Слава на бившия Съветски Съюз! Поклон пред паметта на Другаря Ленин.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари