Българите в чужбина се вдигат на бунт

1
Масови протести на български емигранти „Против геноцида на Борисов“
Масови протести на български емигранти „Против геноцида на Борисов“

Започват протестите „Против геноцида на Борисов“. 10 000 души българи от чужбина започват да протестират. 

Масови протести на български емигранти в Западна Европа се организират в социалната мрежа Facebook. Насрочени са за тази събота /30 юни/ и са под надслов: „Българи в България и чужбина против геноцида на Борисов„.

Нашенците в чужбина ще скандират под плакати с надписи „Мафията ГЕРБ!“, „Оставка и съд за Бойко и ГЕРБ“, „Системата ни убива!“.

„Нашите сънародници в Испания излизат пред Българското посолство в Мадрид на 30-ти юни 2018г в 10:00 часа локално време, за да подкрепят текущите искания на българските майки, както в подкрепа на паралелния протест, който ще се състои пред Българското посолство в Лондон,породен  от недоволството на съгражданите ни спрямо настоящото управление в България“, пише в събитието във Facebook.

 „Сънародниците ни в Германия излизат навън, за да покажат своето недоволство спрямо настоящото управление и статукво в България!

Ние имаме 1 000 000 причини!

Този протест е и в подкрепа на текущите протести относно исканията на българските майки от правителството, както и в съпричастност на множество наши сънародници, пострадали от порочната система, упражнявана от властимащите в България!

Паралелни протести ще се проведат в същия ден пред българските посолства в Лондон и Мадрид!

Нека се съберем заедно и кажем- СТИГА ТОЛКОВА!

Молим всеки,който не се примирява с несправедливостите, беззаконието и безхаберието на политическата класа в България, да дойде с нас на мястото на събитието“.

От Албинона също призовават в мрежата за протест: 

„МЕГА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ГЕНОЦИДА НА БОРИСОВ И ГЕРБ!

Българите във Великобритания ще поискат ОСТАВКА и СЪД за Борисов и правителството на ГЕРБ на 30-ти юни 2018 г. пред Посолството на Република България във Великобритания от 11:00ч до 16:00ч (UK time)
186-188 Queen’s Gate, Kensington, London SW7 5HL

НЕКА ВСИЧКИ БЪДАТ В ЧЕРНО, НЕКА ВСИЧКИ ДА БЪДАТ В РЪКА СЪС ЗАПАЛЕНА СВЕЩ! – ТРАУР ЗА ПОГУБЕНИТЕ ЖИВОТИ, ЗА ИЗГУБЕНИТЕ МЕЧТИ, ЗА ОТКРАДНАТОТО БЪДЕЩЕ, ЗА ПРОКУДЕНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД НА ЗАГИВАЩАТА НИ РОДИНА!!!

Паралелни протести ще се организират и пред други български посолства по света, както и в градове, в които няма посолства, но има много българи!

Причините за исканата ОСТАВКА са плашещо много, но са обобщени само в една дума – ГЕНОЦИД срещу българския народ!“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари