Българин умишлено вряза автомобила си в бензиностанция в Словакия

0
28-годишният мъж е смятан за религиозен фанатик
28-годишният мъж е смятан за религиозен фанатик

28-годишният мъж е смятан за религиозен фанатик

Българин се е врязал с автомобила си в бензиностанция на магистрала в Западна Словакия. Случаят е от началото на януари. 28-годишният мъж е смятан за религиозен фанатик, тъй като по време на разпитите е крещял „Аллах Акбар”. Когато полицията го попитала защо го е направил, той отговорил, че „глас в главата му” е казал да го стори, предава NOVA.

Според наличната информация причината за произшествието не е алкохол, наркотици или недоспиване. На 4 януари българинът се ударил в колонките за гориво, като предизвикал щети по околните автомобили и бензиностанцията. Никой не е бил сериозно ранен.

Полицията е започнала наказателно производство за причиняване на обща опасност. При претърсването на автомобила полицаите намерили и иззели няколко предмета, които биха могли да бъдат свързани с престъпна дейност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари