Българин със стоманено тяло

7
Във видеото се вижда как момче го удря силно в торса 27 пъти
Във видеото се вижда как момче го удря силно в торса 27 пъти

Често се случва да гледаме в Интернет различни клипчета, на които са заснети какви ли не изумителни ситуации. Този случай е точно такъв. Действието се развива в България, а основни действащи лица са младеж, който представя себе си като г-н Димитров и негов боен партньор, пише "Петел". 

Г-н Димитров тренира шаолинско стоманено от 6 години. Това е субдисциплина в бойното изкуство кунг фу, при която трениращите ежедневно се подлагат на редица тежки упражнения, чрез които заздравяват до краен предел своето тяло. Най-добрите ученици достигат до ниво, в което могат да поемат изключително тежки удари, без сериозни последствия. 

Всичко започва, когато г-н Димитров е на 14 години и гледа много кунг фу филми и изпитва огромна радост от невероятните умения на героите от екрана. Един ден решава, че ще даде всичко от себе си, за да овладее тези умения. Започва да тренира по най-старите и трудни начини повече от 6 години. По думите му тези тренировки правят тялото твърдо като желязо и подобряват здравето. Самият той не познава друг българин, който се занимава с това. 

Във видеото се вижда как момче го удря силно в торса 27 пъти, но г-н Димитров дори и не помръдва, което изумява другия участник в "схватката".

Подобен род клипчета с наистина силни удари в областта на торса са рядкост дори за препълнения с какво ли не Интернет. Г-н Димитров не разкрива много за себе си, освен че в момента е на 23 години и е от София. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари