Българин е осъден на доживотен затвор за убийство в Берлин

0
Стоян е отнел живота на красивата Мелани, за да ѝ открадне телефона
Стоян е отнел живота на красивата Мелани, за да ѝ открадне телефона

39-годишният българин Стоян А. бе осъден на доживотен затвор в Берлин в четвъртък.

Той бе обвинен и призна, че е убил 30-годишната Мелани Ребергер. Престъплението стана миналата година на 25 май в берлинския квартал „Панко“.

Младата жена излязла в обедната си почивка и седнала да почете на ливада край релсите на градската железница. Стоян видял, че до нея има мобилен телефон и я нападнал, за да го открадне. Първоначално се смяташе, че се е опитал да я изнасили и в пристъп на ярост я е удушил, но това не се потвърди, пише 24 часа.

Самият убиец призна, че е искал да вземе само телефона й, сграбчил я за гърлото, тя се отбранявала и паднала, удряйки си главата в стена. Според полицията обаче Стоян е убил предумишлено жертвата си и смъртта е настъпила в следствие на притискане на гърлото й, а не заради удар в стена. Така той е искал да прикрие следите от кражбата си. Стоян А. се призна за виновен.

Той бе арестуван в Испания, след като берлинската полиция го обяви за международно издирване. Под ноктите на убитата е имало кожа от него и с извлечената ДНК бе доказано, че Стоян е убиецът й.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари