Байдън го направи отново: Загуби се в градината на Белия дом

1
Подобно поведение на американския президент предизвика спекулации, че страда от деменция
Подобно поведение на американския президент предизвика спекулации, че страда от деменция

Подобно поведение на американския президент предизвика спекулации, че страда от деменция

Американският президент Джо Байдън навярно отново ще предизвика спекулации, че страда от деменция, след като се изгуби в градината на Белия дом.

79-годишният президент и първата дама Джил Байдън току-що били засадили дърво в чест на 50-те години работа на пазача Дейл Хейни в Белия дом. След края на церемонията обаче, служителите трябваше да насочат Байдън в правилната посока.

На кадри, разпространени в социалните мрежи, се вижда как Байдън тръгва в избрана от него посока, а след това се обръща и пита: "Къде отиваме?", предаде Bulgaria ON AIR.

Служители извън камерата казват на объркания Байдън как да се върне в Белия дом, а той ги пита: "Ами ако искам да отида натам?"

"Можете да тръгнете натам, ако искате", казва един от служителите, а друг добавя: "Можете да правите каквото искате."

"Да, забелязвам колко свобода имам", шегува се Байдън, докато се присъединява към жена си и тръгва в правилната посока.

Миналата седмица Байдън изглеждаше отново изгубен и объркан, след като завърши реч в Питсбърг.

Главнокомандващият, който навършва 80 години следващия месец, се завъртя на сцената, търсейки изхода, преди да го намери и да се измъкне, сякаш мърморейки на себе си в процеса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Radi
    Подобно поведение на американския президент предизвика спекулации, че страда от деменция. А не страдали??? Тогава демократично ни обяснете от какво страда.
  • 1
    1
    Бай Чеп
    Лидера на свободния свят - дементния пърдухел дедо Джо се загуби в градината и обърка името на Ришко - циганчето премиер на Греат Британ! Новини!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари