Багер блокира дома на семейство в София от седмици

1
Тежката машина е там, за да прокопае трасето за нова канализация
Тежката машина е там, за да прокопае трасето за нова канализация Видео: NOVA

Тежката машина е там, за да прокопае трасето за нова канализация

Верижен багер блокира входа на къща в столичния квартал „Драгалевци” от близо месец насам. За това сигнализираха собствениците на имота. По думите им тежката машина е там, за да прокопае трасето за нова канализация, но не е местена от началото на декември заради повреда.

Семейството подало много сигнали за това, че е невъзможно да изкара колата от гаража си. От фирмата отговорили, че не могат да преместят багера, а за капак на всичко спрели и водата на потърпевшите.

Правим всичко възможно в най-бързи срокове да го преместим. В краен случай ще бъде ремонтиран на място. Виновни сме и ще си понесем последствията”, заяви в ефира на „Здравей, България” по NOVA представител на фирмата строител.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари