Бъдещ баща уби бременната си приятелка

0
Убиецът заявил пред разследващите, че иска свободен и щастлив живот
Убиецът заявил пред разследващите, че иска свободен и щастлив живот

Бъдещ баща запали и уби приятелката си, която била в 8-мия месец, защото не успял да понесе мисълта, че ще става родител.

Убийството се случило в гора до Берлин, Германия, пише "Дейли мейл", цитирани от DNES.bg

20-годишният Ерен Тобен завел 19-годишната си приятелка Мария Пайнер, бременна в 8-мия месец, пробол я с нож и я запалил.

Убиецът заявил пред разследващите, че иска свободен и щастлив живот и затова е убил брутално приятелката си и нероденото бебе.

Тобен ще лежи 14 години в затвора, заедно със съучастника си Даниел Мюлер, който му помогнал да извърши ужасяващото убийство.

"Престъплението за него е било решение, защото е искал свободен живот и по този начин е поел контрол над него", коментира съдията, работил по делото. "Той е злоуотребил с любовта на Мария и я е примамил", допълва той.

Мария нямала търпение на да стане майка. В деня на убийството Тобен я извел уж на пазар за бебешки дрешки. Вместо това я убил.

Тялото на Мария е открито от случаен минувач. На следващия ден Тобен и Мюлер били арестувани. В ареста всеки обвинявал другия за убийството, въпреки че пръстовите отпечатъци върху ножа били единствено на Тобен.

Двамата младежи мълчали по време на процеса.

Източник: DNES.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари