Бабугери събраха 1500 лева за болен младеж

0

Маскарадните игри в петричкото село Коларово впечатлиха гости от България, Македония и Гърция със своята масовост, колоритност и оригиналност.

Много хора дойдоха да видят местните бабугери и не останаха разочаровани. Маскираните мъже, жени и деца направиха благороден жест и подпомогнаха лечението на млад свой съселянин.

Тази година стотици жители на селата от петричкото Подгорие, общинския център Петрич, туристи от Плевен, Бургас, Русе и Кърджали, както и от съседните Македония и Гърция изпълниха централния площад на селото в първия ден на новата година.

Те споделиха празника ни и се насладиха на живо на прославилите се като „безподобни“ коларовски бабугери. Като продължение на кампанията в подкрепа на борещия се с рака 21-годишен Борислав Мицков от селото ни бяха събрани още 1500 лв.“, заяви кметът на село Коларово - Атанас Гошев.

Той за пореден път припомни, че всички, които желаят да подпомогнат благотворителната акция, могат да го направят с дарения на банковата сметка на Борислав Мицков:

IBAN:BG44FINV91501017255309

BIC:FINVBGSF,

титуляр: Борислав Сотиров Мицков.

Източник: БТА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари