Бабикян за Радев: Чуваме човек, който вади силна прокремълска теза на политическия терен

0
По думите му поведението на президента е "абсурдно"
По думите му поведението на президента е "абсурдно"

"От няколко дни виждаме друг човек", категоричен беше политическият анализатор

"За политическите проститутки ли става въпрос...?", това попита политическият анализатор Арман Бабикян пред "ЕвроДикоФ" по Евроком във връзка с предложението на Иван Гешев жените прилагащи тази професия да получат легални права.

От своя страна адв. Николай Хаджигенов заяви, че това няма как да стане, защото не може да се постигнат нужните промени в НК и НПК.

"Проблемът е, че от него нищо не става. Над него е само Бог, но нещо промени ли се? Същият изкъпан милиционер", продължи юристът по адрес на главния прокурор Иван Гешев.

Арман Бабикян упрекна идеята на правителството за нова структура на КПКОНПИ.

Той изрази мнение,че и сегашната структура може да свърши нужната работа, стига да има желание и даде пример с проверките на депутата от ДПС Делян Пеевски.

"Искаш да управляваш. Управляваш тези, които имаш. Няма да имаш едно камъче в обувката...", продължи той.

Николай Хаджигенов изрази мнение, че управляващото правителство е можело да бъде много по-стабилно, ако коалициите са сфрормирани преди изборите.

"От няколко дни виждаме друг човек. До скоро се опитваше да бъде балансиран. От една седмица виждаме човек, който много учудващо пребивава дори зад лявата линия на БСП", каза Бабикян по адрес на президента Румен Радев.

"Притеснително е много това, защото чуваме човек, който вади силна прокремълска теза на българския политически терен, защото когато ти взривяват военните складове или те тровят с "Новичок", когато ти спират газ, един държавен глава би трябвало да има друга реакция", категоричен беше Арман Бабикян.

По думите му поведението на президента е "абсурдно", защото държавният глава е нападнал правителството без конкретика по темата с оръжията за Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари