Бабикян: Вижте какво направи президента

4
Кабинетът, съставен от Румен Радев, показва как се събират несъбираеми множители
Кабинетът, съставен от Румен Радев, показва как се събират несъбираеми множители Видео: БНТ

"Вижте какво направи президента – модерни икономисти, завършили на Запад, има хора от протеста, от ляво и дясно. Съдържа се философията на това как трябва да се съберат несъбираеми множители. Който не види тази картина, ще катастрофира при съставянето на следващия кабинет. Площадът е на една крачка. Ние сме площадни хора. Ако мутрите са във властта, ние ще сме на площада. Радвам се за проф. Минеков. Това е висока оценка за него. Нека да покаже поне как трябва да бъде."

Това каза пиар-експертът Арман Бабикян от ИМВ по БНТ. Трябва да се даде формулата на това как искаш да го направиш. В кабинета има чудесни хора. Моделът на съчетаване, на хвърляне на мостове, съдържа философията за справяне с погрома, извършен върху нацията ни през последните 12 години. Трудно е.

Не е въпрос в листите, а във философията на проектите, които човек е готов да предложи. Със сигурност можеше много повече. Здравната криза продължи да се управлява по стария начин. Планът за развитие трябваше да бъде внесен в Брюксел. Мутри вън е важна работа. Тя трябва да се случи и засяга цели ешелони от властта.

Никой не се дразнеше от „Мутри вън!“ на площада. Въпросът не е в красотата на фразата, а в политическото действие. Нашата група беше малка, но ефективна. Групата показа много висока парламентарна ефективност. Мутрите, за да изпаднат от властта, трябва да има такива, които да ги изритат. Въпросът е дали могат да се положат колективни усилия за това. А кой как ще се казва, не е важно. Важно е хората да живеят по-почтено, да има икономика, да не бягат децата.

С Татяна Дончева няма напрежение. Всеки изказва мнението си. Силата на площада е в това ,че събра много разноцветни хора. Опитът на 45-то събрание подсказа, че ще се налагат компромиси на национално ниво, за да има кабинет в България. Хората трябва да са готови на трудни решения. Към днешна дата при коалицията ни няма разпадане. Събирането носи сила. Трябва заедно, независимо от личните чувства.

Видяхте, че успешен бизнес в България правиш, когато играеш белот с премиера.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари