Бабикян: Откъде Бойко Борисов знае какво се е случило в кабинета на Кирил Петков?

9
"Някакъв Ви информира, докато е висял в ареста, какво са си говорили в някакъв кабинет. Как става тази работа", попита Бабикян
"Някакъв Ви информира, докато е висял в ареста, какво са си говорили в някакъв кабинет. Как става тази работа", попита Бабикян Снимка: Евроком

Според него "в България сме свикнали, че ако те арестуват си виновен"

"Някой нарече ли протестиращите днес, както ги наричаше преди 2 години, някой преби ли ги зад колоните? Това са добри новини. Съвсем нормално е някой да бъде задържан за 24 часа и после да бъде освободен." Това заяви Арман Бабикян в предаването "ЕвроДикоФ" по телевизия "Евроком".

Според него "в България сме свикнали, че ако те арестуват си виновен".

"Този човек е невинен до доказване на противното. Може управлението му да не ми е харесва, но е така", каза Бабикян.

"Откъде Бойко Борисов знае какво се е случило в кабинета на Кирил Петков. Откъде адвокатът Менко Менков знае какво е казала Лаура Кьовеши на Петков. Чухте глупости. Някакъв Ви информира, докато е висял в ареста, какво са си говорили в някакъв кабинет. Как става тази работа", попита Бабикян.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    3
    Peter
    Някакви платени комунистически подлоги от сутрин до вечер изливат помия против Боико, само дето досега нищо не е доказано, истината е че цените при Боико бяха съвсем други , сега имаме правителство от лумпени които работят за мафията и правят всичко възможно да унищожат държавата като окрадат и съсипят всичко. Защо никой не казва къде отиват парите от продажбата на евтиния ток от Аец козлодуй, а в същото време фалират фирми.Сега ще стане като при управлението на жан виденов, държавата ще бъде тотално ограбена и съсипана, и тогава грабежа на века беше извършен от комунистите, както и сега. И хората да не се заблуждават че тези партии като ПП. И тн. И да българия не са комунистически производни.
  • -13
    2
    Ех, още 1 Армени боку...
    Бабикян го мислеха за по умен, но се оказа много просто момче - арменче.
  • 9
    1
    na boko tikvata
    semkite se se razprusnali navsqkade.. kato hlebarka se razmnojava selskata gnida
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари