БАБХ затвори два обекта на голяма месопреработвателна фирма

1
Инспектори на агенцията са констатирани нарушения
Инспектори на агенцията са констатирани нарушения

Инспектори на агенцията са констатирани нарушения

След извършена проверка, Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) преустанови дейността на два обекта на голяма месопреработвателна фирма, поради констатирани нарушения.

Инспекторите от Агенцията са установили, че не са спазени нормативни изисквания при производство, съхранение и предлагане на храни, които не касаят безопасността на продуктите.

БАБХ извършва периодичен контрол във всички обекти и не допуска отклонения от стандартите при хранителни продукти, съобщават от агенцията.

При съмнение за нарушение гражданите могат да подават сигнали на горещия телефон 0700 122 99 или чрез онлайн платформата на официалната интернет страница на БАБХ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    фена на Путин
    Абе, помияри ! Допреди няколко години БАБХ беше лична маша в ръцете на онази Старозагорска нагла маймуна "пилето". Дето не пусна никого от държавата във фермата си за норки и никой така и не я разгледа отвътре. Който извади по-евтино и по качествено пиле от неговото БАБХ мигом летеше на проверка и веднага изваждаше салмонела от пробата и главите се разхвърчаваха из въздуха. За много къса ни имате паметта. Какво ни пудрите мозъците с тези истории, БАБХ колко работела, как се грижела била. Един списък с некоректни производители на млечни продукти не огласи. 90% от тях са нередовни. БАБХ е била и си остава агенция, бранеща интереса на мафията. Да не започвам да говоря тимаджии във Варна, какъв рекет въртят плашейки не с бой а с нея.
  • 11
    2
    ...
    Какви съмнения можем да имаме, като не съобщавате името на компанията. КОЯ Е ТАЗИ КОМПАНИЯ? Очевидно не се касае за изолиран случай, щом обектите са два. Това явно им е политика.
  • 13
    1
    Bъпрос
    И коя и тя? Защо я крилете?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари