Бабаит плаши полицаи: Пе*али, ще ви взривя поделението!

0
Подивелият батка стрелял с газов пистолет
Подивелият батка стрелял с газов пистолет Снимка: БГНЕС

Подивял бабаит, подкрепен от солидно количество алкохол, се вживя в ролята на екшън герой в бургаския ж.к. Меден рудник.

Около 22 часа в събота, дежурният в Четвърто РУ Бургас получил сигнал за лице, намиращо се в ж.к. „Меден рудник”, зад бл. 185, което блъска по паркиралите автомобили.

На място бил изпратен автопатрул от Четвърто РУ, който установил мъж, държащ газов пистолет. Хулиганът се опитвал да зареди оръжието пред клона на Първа инвестиционна банка, който е до бл. 18. Той бил във видимо нетрезво състояние и говорел несвързано. Намиращи се на място бургазлии, които станали свидетели на сцената, че са чули и видели мъжът да възпроизвежда изстрел с газовия си пистолет и да удря с него по стъклата на паркираните в близост автомобили, съобщава "БургасИнфо".

Той заявил на пристигналите на място полицейски служители: „Педали, ще ви взривя поделението! Майка ви ще е*а! Пе**раси, мишки, запомних ви лицата!”

След като бил задържан и отведен в сградата на Четвърто РУ, той продължил да обижда полицейските служители, като крещял: „Боклуци, махнете ми белезниците! Майка ви да е*а! Запомних ви лицата!”.

Оказало се, че той използва оръжие, за което няма разрешително.

Заради екшъна, който сътвори, буйният бургазлия отива за 10 денонощия в структурно звено на МВР, като изтърпяването на наказанието ще се съпровожда с подходяща работа, съобразно здравословното му състояние.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари