Азис не иска да чува за Николета

0
Плеймейтката прави опити да се сдобри с чалгаджията, той не иска да чува за нея
Плеймейтката прави опити да се сдобри с чалгаджията, той не иска да чува за нея

Очевидно Николета Лозанова е започнала да тъжи за старата си дружка Азис, след като само преди седмица плеймейтката направила опит да се свърже с чалга краля с идеята двамата да възобновят отношенията си. Васко обаче не бил много ентусиазиран от предложението и едва на поредното позвъняване от страна на красавицата я уведомил, че в момента е прекалено зает и няма време за нея.

Дружбата между Азис и Николета се превърна в легендарна, но колкото бързо пламна, толкова бързо и угасна, припомнят светски хроникьори. Години наред двамата си правеха комплименти един на друг в медиите, поддържайки добро познанство, докато през 2011 г. дотолкова се сдушиха, че едва ли не се сродиха и започнаха да се наричат един друг с ироничното „сестро".

Приятелството им, увековечено с обилни гуляи в хитови заведения, скъпи подаръци, екскурзии из далечни екзотични кътчета, стихна, след като Лозанова излъчи интимен клип на Василка в предаването си „Папараци". На видеото Азис мачка чаршафите в компанията на последния си интимен приятел и певецът го изпратил до водещата чисто приятелски. Тя обаче не успяла да разграничи работата от личните отношения и сметнала за добре да покаже сензацията в ефир.

Според запознати обаче не само тази постъпка от страна на Николета е повод двете звезди да се скарат. Самата Ни Ло също се чувствала предадена, след като Азо се сприятелил с вечната й врагиня Алисия. Миналото лято двамата изпълнители станаха близки точно след като Лозанова излъчи интимния запис на чалга певеца. Тогава тя бе категорична, че Азис се е сдушил с Алисия, за да й отмъсти и да заговорничи срещу нея.

Явно Николета е успяла да преглътне забежките от страна на някогашната си дружка, но не и той. На плеймейтката й липсвали забавните моменти с Азис по време на почивки в чужбина, светският блясък в дискотеки и ударен шопинг, който малцина от останалите й приятели могат да си позволят. Изпълнителят на „Напипай го" обаче е оставил в историята Лозанова и в момента не искал да подновява отношенията си с нея.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари