Азис много си повярва - оплю покойния Принс

0
Според осведомената Василка, Принс лежал на стара слава
Според осведомената Василка, Принс лежал на стара слава

Чалга идолът Азис явно се е взел много на сериозно, защото си позволи да плюе по внезапно починалия Принс, въпреки че световни величия в музиката се поклониха пред паметта му.

Ромският певец обаче по всичко личи си мисли, че е по-голям от най-големите и неговият глас ще се чуе по цялата планета, а защото не и в извън пределите й, пише Пик.

Малко след смъртта на легендарския американски поп изпълнител нашенският крал на маанетата гордо заяви, че скръбта по Принс е пресилена и изкуствена, тъй като той лежал на стари лаври и преди 20 години може да е имал хитове, но не и днес.

„Струва си да страдам за Майкъл Джексън, Уитни Хюстън и Ейми Уайнхаус. Това са артисти, които до последно са създавали хитове, а не са лежали на стари лаври и последният им хит не е бил преди двадесет години! Те вълнуваха до последно и всяка тяхна стъпка беше интересна на целият свят. Това са истински певци, от които мога да се уча, защото с грим и на високи токчета отдавна мога да ходя и сам!”, сподели мнението си Василка.

С тези си думи обаче той предизвика купища гневни реакции и възмутените му фенове не останаха длъжни.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари