Аз съм законната съпруга на Трифон Иванов! Имам брак с него!

1
Оказа се, че Трифон Иванов и Валя Панова са се венчали в пълна секретност преди неговата смърт
Оказа се, че Трифон Иванов и Валя Панова са се венчали в пълна секретност преди неговата смърт

„Стига сте ме наричали неговата приятелка! Аз съм законната съпруга на Трифон Иванов! Имам брак с него!"

Това изригна пред „Всеки ден" Валя Панова, жената, с която покойният Туньо живя в последните години на семейни начала.

Оказа се, че двамата са се венчали в пълна секретност преди неговата смърт.

Легендарният Трифон Иванов, който напусна този свят на 13 февруари само на 50 години, се е оженил в пълна тайна за последната си любов Валя Панова, без никой да разбере, установи проверка на „Всеки ден". Венчавката е станала през юли 2008 г. в много тесен кръг от едва 8 човека.

За събитието не знаели дори двете му по-големи дъщери Марина и Галина. Футболистът решил да не им казва, за да не ги травмира.

Това обяснява двата най-коментирани факта от житието-битието на Туньо след смъртта му - защото Валя е подписала отказа за аутопсия и защо бившият национал е спасил от съдия-изпълнител имуществото си, продавайки го фиктивно на своята тъща.

През май миналата година частен съдебен изпълнител обяви на търг внушителния развлекателен комплекс в Поликраище, до бензиностанция OMV, който Туньо ипотекирал.

Той обаче не смогвал да обслужва банковия си заем в Българска банка за развитие. Началната тръжна цена от 905 505 лв. стряскала евентуалните купувачи и сградата седяла непродадена, разказват самоводчани.

За да спаси от загуба останалото си имущество, сред което наследствен апартамент на ул. „Ниш" 8 във Велико Търново и просторен апартамент в квартал „Зона Б" в старата столица плюс лъскав джип, Туньо прибягнал до хитър ход.

Бившият национал фиктивно продал на своята тъща семейния апартамент и всъдехода си, тъй като нямал роднинска връзка с нея и при евентуален запор движимото и недвижимото му имущество се спасявали. 

Двете му по-големи дъщери обаче хал хабер си нямали, че татко им е минал под венчило повторно, и то при пълна конспирация. Туньо знаел, че порасналите му щерки, които са от първия му брак с Марияна от великотърновското село Поликраище, никак няма да са очаровани от този факт, затова предпочел да скрие за сватбата си с Валя. „Нека остане в тайна дали сме се оженили", заявиха преди няколко години в общо интервю Трифон Иванов и неговата половинка.

Във великотърновското село Самоводене, където легендарният защитник прекара последните няколко години от живота си заедно с втората си съпруга, слуховете за неговата смърт и клюките за живота му не секват.

Местните жители още чепкат темата, имала ли е право Валя да откаже аутопсия на футболната звезда от САЩ'94, а масло в огъня наливат двете дъщери на Туньо - Галина и Марина, които след смъртта на баща си се хванаха за косите с неговата съпруга.

Галя обвини Валя, че незаконно е подписала медицинските документи, с които е отказала аутопсията му, като негова съпруга, тъй като двамата нямали сключен граждански брак.

„Ти, Валя Панова, никога няма да бъдеш част от фамилия Иванови", пали се в личния си профил във фейсбук Галина.

Именно с Валя, която успешно въртяла строителна фирма, Туньо прекарал последните няколко години от живота си. Двамата били заклети домошари и предпочитали да прекарват вечерите вкъщи, гледайки телевизия.

Напук на слуховете за раздор между Валя, която нямала деца, и трите щерки на Туньо, до смъртта му те били в нормални отношения. Критична останала връзката между бившия футболист и втората му жена. Преди години тя се скрила с малката Даяна в столицата и прекъснала контактите между баща и дъщеря.

В продължение на половин година Туньо не знаел къде е хлапето, а Денислава твърдяла, че той не дава достатъчно пари за детето и няма да му дава да го вижда. Драмата ескалирала дотам, че преди 5 г. Туньо обмислял варианта да заведе дело за родителски права над Даяна.

Едва по-късно затоплили отношенията си, но на поклонението на героя от САЩ'94 никой от близките на Туньо не забелязал майката на най-малкото му дете край ковчега му.

„Има си жена, тя да си го изпраща!", отсякла наранената Денислава. Въпреки катаклизмите между нея и Трифон последния си рожден дена на 27 юли той прекарал в Свети Влас в компанията на Валя и Даяна.

По традиция всеки личен празник Туньо посрещал в някоя от китните вили в Арбанаси, но всяко празненство било помрачавано от липсата на най-малката му дъщеря. Галина и Марина от първия му брак винаги пристигали от чужбина, за да го уважат.

Според запознати бизнесът на Трифон Иванов тръгнал надолу в мига, в който се разделил с първата си жена Марияна. Дотогава именно тя движела счетоводството на фирмите му и всичко било изрядно.

В последните години от живота си бившият национал се отдал на последната си голяма любов Валя, лова и риболова.

Трифон се чувствал най-добре в Самоводене, далеч от светската суматоха, където местните хора го боготворели.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари