Авторът на "Despacito" слага край на кариерата си

1
​Деди Янки: В кариера ми, която беше маратон към рая, най-накрая виждам финала
​Деди Янки: В кариера ми, която беше маратон към рая, най-накрая виждам финала

Деди Янки: В кариера ми, която беше маратон към рая, най-накрая виждам финала

Деди Янки изненада феновете си, като обяви оттеглянето си от сцената с албум и прощално турне, повече от три десетилетия след началото на кариерата си, което постави регето в световните музикални класации с хитове като "Gasolina", "Somos de Calle", "Con Calma", "Despacito" и др.

Успехът му го превърна в един от най-големите идоли на латино музиката и му донесе шест награди „Грами“ за латино музика.

„В кариера ми, която беше маратон към рая, най-накрая виждам финала“, каза 45-годишната пуерториканска звезда във видео, публикувано на уебсайта му. „Хората казват, че направих този жанр глобален, но всъщност вие ми дадохте ключа да направя този стил най-големият в света“, каза той.

„Днес официално обявявам оттеглянето си от музиката с най-добрата си продукция и най-доброто си концертно турне“, добави певецът, който издаде дебютния си албум „No Mercy“ през 1995 г. и спечели световна слава няколко години по-късно с „Barrio Fino“.

Янки, чието истинско име е Рамо Луис Аяла Родригес, пуска албума "Legendaddy" в четвъртък вечер. Той го описва като "колекционерски", защото ще включва всички стилове, които го определят.

„Legendaddy“ е борба, забавление, война, романтика“, каза той за албума, който е първият му от десет години след „Prestige“ от 2012.

Рапърът ще тръгне от Портланд, Орегон през лятото за турнето "La Ultima Vuelta" с 41 концерта. Те ще се проведат в САЩ, Канада и Южна Америка, а последният концерт ще е на 2 декември в Мексико.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари