Елтън Джон влезе в болница след падане в дома си

0
76-годишният музикант е откаран в болница в Монако с леки наранявания
76-годишният музикант е откаран в болница в Монако с леки наранявания Снимка: Facebook

76-годишният музикант е откаран в болница в Монако с леки наранявания

Британският певец Елтън Джон е бил хоспитализиран с леки наранявания след падане в дома му в Мон-Борон (район на Ница), съобщава френският вестник „Var Matin“, позовавайки се на свои източници. 76-годишният музикант е бил откаран в болница в Монако с леки наранявания.

Командир на Ордена на Британската империя, сър Елтън Джон е продал над 300 милиона плочи през 50-годишната си кариера. През 2018 г. Елтън Джон започна прощалното си турне, но се наложи да прекъсне заради пандемията. Той успя да завърши турнето едва през юли 2023 г. В рамките на турнето той проведе 333 концерта. Последният концерт от турнето се състоя в Tele2 Arena в Стокхолм, информира БГНЕС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    ...
    Реджи педераста. Така и не казаха децата му след осиновяването кой родител е постановен официално 1 или 2 ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари