Автомобил се обърна в София

0

Инцидентът е станал на булевард "Ботевградско шосе"

Катастрофа е станала на бул. "Ботевградско шосе" преди кръстовището с ул. "Александър Екзарх". В посока център има обърнат автомобил в близост до трамвайната спирка, пише в профила си във Facebook Диана Русинова.

"На мястото има екипи на пътна полиция и кола на спешна медицинска помощ. Образувала се е задръжка в трафика между ул. "Витиня" и "Ал. Екзарх". Инцидента е в крайна лява лента. По възможност водачите да избягват бул. "Ботевградско шосе". Изключително притеснителен е ръстът на пътни инциденти в град София през последната седмица", посочва Русинова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари