Автомобил падна рано тази сутрин в пропаст в Хасково

1

Автомобил падна рано тази сутрин в пропаст в Хасково.

По чудо двамата души в колата не са пострадали, съобщава Haskovo.info.

Инцидентът е станал по тъмно, до блок №3, където улица „Акация“ свършва внезапно и следва дълбоката дупка, пълна с отпадъци и вода от канализацията, която с години се изтича в дерето на квартал „Република“.

Шофьорът Драгомир Николов, който е от Димитровград, разказа пред Haskovo.info, че там имало паркирани коли. Той се опитал да мине между тях с около 10 км/ч и докато внимавал да не закачи автомобилите изведнъж пропаднал в дупката, за която не подозирал, че съществува. Пътните полицаи са му направили тест за алкохол и той е отрицателен.

Водачът и спътничката му успели да излязат сами от джипа. Той определи ситуацията като шокираща. Не може да се кара по нормална улица и в следващия момент тя да свърши и да пропаднеш в нещо като блато, каза Драгомир. Сега той обмисля да съди общината.

Колата беше вдигната преди обяд от дупката с кран. Хора от блока за пореден път настояха да се вземат мерки и мястото да бъде обезопасено. Те припомниха, че преди време там пропадна кон.

Няколко пъти през годините живеещите на улицата са настоявали пред общината за ремонт, включително с подписка. Идвали комисии, снимали и след това си отивали без резултат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари