Автокино гостува в Русе с касови български филми

2
Прожекциите ще се състоят на 14 и 15 май на паркинга на „Кауфланд“ на булевард “Липник“
Прожекциите ще се състоят на 14 и 15 май на паркинга на „Кауфланд“ на булевард “Липник“ Снимка: Facebook

Прожекциите ще се състоят на 14 и 15 май на паркинга на „Кауфланд“ на булевард “Липник“

Четири от най-касовите български филми в последните месеци – „Шекспир като улично куче“, „Чалга“, „Бай Иван 2“ и „Игра на доверие“, ще бъдат показани пред русенци в единственото в България пътуващо автокино.

Прожекциите ще се състоят на 14 и 15 май на паркинга на „Кауфланд“ на булевард “Липник“.

Програмата включва на 14 май „Шекспир като улично куче“ от 20:30 часа и „Чалга“ от 22:00 часа. На 15 май прожекциите са „Бай Иван 2“ от 20:30 часа и „Игра на доверие“ от 22:00 часа.

Билети на http://avtokino.bg , като местата са ограничени. Цената е 12 лева на човек (10 лева за деца до 14 години с промо код „дете“)

Организаторите припомнят правилата:

  • Автокино се гледа от автомобил, на екран с големите 5м х 10м и на височина от земята 2м. Звукът се приема от радиото в автомобила на съответната честота за града, изписана на екрана в деня на прожекцията.
  • Важно е собствениците на американски коли / радиа да проверят дали автомобилът хваща четни радио честоти. Ако не, зрителите трябва да си носят портативно радио или телефон с радио.
  • Прожекциите започват в 20:30 часа и 22:00 часа Автомобилите се настаняват 10 минути преди началото на филма.
  • Желаещите да присъстват е необходимо да закупят билет предварително или в деня на прожекцията. Местата са ограничени до 50 - 60 автомобила.
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Русенец
    Касови български филми са филмите ни преди 1989 г.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари