Автогарата в Две могили е със статут на автобусна спирка

0
Отпада събирането на такса от автобуси на автогарата в Две могили
Отпада събирането на такса от автобуси на автогарата в Две могили Снимка: Google Street View

Отпада събирането на такса от автобуси на автогарата в Две могили

Изготвен е Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредба №5 за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги, предоставяни на физически и юридически лица на територията на Община Две могили, област Русе.

В предложения проект за изменение на Наредбата се предлага отмяна на въведената такса за влизане и престой на автобуси в Автогара Две могили.

Отмяната на тази разпоредба се налага поради това, че със Заповед No РД-01-975/31.10.2018 г. на Изпълнителния директор на ИА „Автомобилна администрация“ е постановен отказ за определяне на категория на Автогара Две могили, тъй като са констатирани несъответствия на Автогарата с минималните изисквания на Наредба No 33 от 03.11.1999 г. за обществен превоз на пътници и товари на територията на Република България.

Сградата на автогарата е със статут на автобусна спирка, поради което е недопустимо събирането на такса за ползването ѝ, тъй като услугата не се предоставя поради липса на правно основание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Бързо мислим
    И от 2018 година чак сега ли го вдянахте?! И кой ще върне събраните незаконно такси?!? Живеем в дебилна държава
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари