Автобусът на "Дунав" - Русе възмути благоевградчани

0

"Няма да се махна, ко ша ми направите", казал шофьорът

Шофьорът на автобуса на футболистите от Дунав - Русе, които ще играят срещу "Пирин" възмути до дъно благоевградчани, след като най-нагло се движил по плочките пред паметника на Гоце Делчев снощи, правейки маневра, за да паркира, пише Struma.com.

Група жени от Благоевград му направили забележка, че това не е място за паркиране, на която водачът на рейса се обърнал и казал: "Що, няма да се махна, ко ша ми направите" и преместил возилото зад операта, с което затруднил минаването на пешеходците.. Тази сутрин рейсът отново беше там.

Безобразното държание на водача скандализира благоевградчани и най-вече майките с деца, които с количките си в тази поледица е трудно да минават по улицата зад операта и които тази сутрин запалиха отново редакционните ни телефони.

"Ало Русе, тук е Благоевград, ко ша ти направим ли? Просто ще следим дали органите на реда ще те глобят, ако не се случи, ще ги питаме защо и кой ви даде привилегията, да паркирате на площада? Все пак сме европейски град и подобни номера не ни минават. Има платени паркинги, на които можете да спирате..."

Футболистите на Дунав - Русе са нощували в хотела в съседство "Монте Кристо", който няма свой паркинг и затова гостите му паркират където сварят. Къде са служителите на синя зона, къде са полицаите, които да санкционират въпросния водач, който и в момента, в който ние направихме снимките бе влязъл в разпра с поредния благоевградчанин.

П. Георгиева

Източник: Struma.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари