Аварирала техника ще забави сметосъбирането в части от Русе

0
Събирането на отпадъците от контейнерите ще бъде възстановено днес следобед
Събирането на отпадъците от контейнерите ще бъде възстановено днес следобед Снимка: Община Русе

Събирането на отпадъците от контейнерите ще бъде възстановено днес следобед

НЕЛСЕН ЧИСТОТА” ЕООД – Русе съобщава, че поради аварирала сметосъбираща техника, от неделя, 11.06.2023 г. до днес, 12.06.2023 г. сметосъбирането ще бъде нарушено в следните райони и квартали на града: „Здравец“, Здравец Изток“, „Здравец Север“, „Родина 1“, „Родина 2“, „Родина 3“, „Ялта“, „Цветница“, „Възраждане“, „Център“.

Сметосъбирането ще бъде възстановено днес, 12.06.2023 г., следобед.

От компанията се извиняват предварително на гражданите за причиненото неудобство и благодарят за разбирането.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Сомнамбул
    Иска ми се да ви аварира всичката сметосъбираща техника, след като подлагате целия град на системен адски терор, като си пускате камионите в 4-5 часа сутрина да лашкат контейнерите и да будят и умрелите. Явно нормалият сън на хората е последната грижа да кретенската ви фирма!!! Дано някой се усети най-после и ви натири на майната си далеч от Русе, негодници!
  • 3
    1
    Нейсе Н
    Съберете и боклука от сградата на центъра, и го стоварете в някое близко село. Червеният Боклук с арабска жилка и комунистическо потеклотечение
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари