Спря сметосъбирането в Русе

7
Техниката на „Нелсен-Чистота“ аварира
Техниката на „Нелсен-Чистота“ аварира Снимка: Община Русе / архив

Техниката на „Нелсен-Чистота“ аварира

Аварирала сметосъбираща техника ще наруши от днес събирането на битови отпадъци от новите контейнери тип „Норд“ във всички райони на Русе, съобщиха от фирма „Нелсен-Чистота“.

Сметосъбирането ще бъде възстановено във възможно най-кратък срок. Докато трае аварията на техниката, отпадъците около контейнерите за битови отпадъци ще бъдат извозвани с МПС-та за едрогабаритни отпадъци.

От компанията се извиняват предварително на гражданите за причиненото неудобство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    19
    П.М. понастоящем от село
    Амииии. Ще кажа: ДА-го-ДУ-ХА-ТЕ. Селянката от Накол Ову как го ДУ-ХА всяка вечер?
  • 2
    18
    Пенчо Пенчев
    Ще ми е интересно, Пенчо кво ще каже на гражданите - на ул.Духовно Възраждане и там подобните до нея, като смени с "малките уста" контейнерите с "големите уста", Здравната каса доволна ли е ? А зад ЦБА и там зад нея улиците ? ..... Това нормално ли е - имаш 60 л. чувал и не можеш да го пъхнеш в контейнера ?!
  • 2
    17
    Пенчо- Мушеника
    В целия град има от тези контейнери, които насилствено се слагат и подменят с най - хубавите такива - с голямо отваряне, каквито има в Германия, нашия град методично се унищожава от към събирането на боклуци и докато ве се излинат същите тези в общинския съвет /разбирай и кмета/ няма да има оправия ....
  • 0
    16
    до 11
    Ти изобщо разбра ли какво ти казва човека, бе делиормански? Бахта в тъпото парче!
  • 25
    15
    Мм
    Проблема е че тази пародия на фирма за честота, има 2 камиона , които събират боклука на целия град. И посчупи ли се някой от тях и работата. Нека оня който си хо избрахте 2 ри мандат (Менчо Пилков), да вземе поне да ги глобява. Както прави с гражданите "рекет структурата му", наречена Общинска полиция
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари