Спря сметосъбирането в голяма част от Русе

4
Отпадъците около контейнерите за битови отпадъци ще бъдат извозвани с МПС-та за едрогабаритни отпадъци
Отпадъците около контейнерите за битови отпадъци ще бъдат извозвани с МПС-та за едрогабаритни отпадъци Снимка: "Обществен съвет Русе" / Facebook

Техниката на „Нелсен-Чистота“ аварира

НЕЛСЕН ЧИСТОТА” ЕООД – Русе съобщава, че поради аварирала сметосъбираща техника, от днес, 07.02.2024 г. сметосъбирането ще бъде нарушено в следните райони и квартали на града: „Здравец“, Здравец Изток“, „Родина 1“, „Родина 2“, „Родина 3“ и „Център“.

Сметосъбирането ще бъде възстановено във възможно най-кратък срок. Докато трае аварията на сметосъбиращата техника, отпадъците около контейнерите за битови отпадъци ще бъдат извозвани с МПС-та за едрогабаритни отпадъци.

"Извиняваме се предварително на гражданите за причиненото неудобство.", допълват от фирмата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    16
    10 стинки
    Хехехе. Град Р̶у̶с̶е̶ Овце преизбра своя кмет като мед. :D много били доволни. Tенденцията е всеки град Овце след картко време да започва да се казва Свине. Всичко се движи според логичната прогноза за град с просто и негласуващо население.
  • 9
    15
    до 14
    Имат два камиона, бе идиот! еДИН С ДЪЛГА И ЕДИН С КЪСА БАЗА. сЛАВА БОГУ, ЧЕ НЕ СМЕ 150 000 , А САМО ОКОЛО 50 000 ЖИТЕЛИ. Но така ще е след като сме си продали задниците на софиянци и в това. Чистота НЯМА ДА ИМА!
  • -9
    14
    GoldMann
    150 хиляден град като Русе сигурно има няколко хиляди контейнера по кварталите и зоните на сметосъбиране. Тези камиони сигурно са вечни , че да не се чупят. Въпросът е във хората - има разни клошари и мангалоиди които хвърлят където им падне , ровят в контейнерите . Има и жители на Русе които са некадърни и хвърлят ОКОЛО КОНТЕЙНЕРА , а не вътре в него . И т.н. За да е чисто , трябва да има дисциплина и ефективни глоби като в Сингапур - 200 долара за хвърлена дъвка на улицата.
  • 22
    13
    Нерде Ямбол, нерде Стамбул
    Оказва се, че седалището на тази фирма е в Стара Загора. Защо? Няма ли русенска общинска фирма?
  • 19
    12
    мацола
    НЕЛСЕН е частна фирма и има договор с Общината, а хората на хранилка от Сигналите към общинана Русе какво вършат?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари