Аварирала кола затруднява трафика на "Дунав мост"

1
Същевременно продължава преминаването на конвои с военна техника
Същевременно продължава преминаването на конвои с военна техника Видео: Русе Медиа

Лек автомобил "БМВ" с чужда регистрация е аварирал на "Дунав мост" при Русе

Колата се е движила в посока към Румъния, когато на около 100-ина метра след колоните на моста, непосредствено след вторите дилатационните фуги, е останала на трасето с включени аварийни светлини. Камионите изчакват и при възможност заобикалят авариралия автомобил. Предстои изтеглянето му и освобождаването на лентата на моста, информира Русе Медиа.

Огромно задръстване на булевард "България" в посока Дунав мост

Трафикът остава интензивен както от страна на преминаващите леки автомобили, така и от тежкотоварните камиони, и то в двете посоки. За изминалото денонощие преминалите леки коли в една посока са от порядъка на 3 000. Тежкотоварния трафик на трасе изход за изминалото денонощие е 1242, а за същото време в страната са влезли 1199 тира.

Прави впечатление, че има засилено присъствие на служители от румънската полиция и на 4-те трасета от коли, които са на терминала за влизане в България. Проверките са на визуален контрол и от двете страни на моста, без въвеждане и проверки на документи в базата данни. Екипи на гранична полиция са разставени както на кръговото на Дунав мост, така и под жп моста. Служителите при необходимост спират трафика откъм Мартен, за да се пропусне потокът от превозни средства, които идват от терминалите на моста, за да не се натрупват на граничната територия.

Същевременно продължава преминаването на конвои с военна техника. Три извънгабаритни военни платформи, превозващи танкови влекачи, изчакват в зоната на ГКПП „Дунав мост“, за да преминат в конвой по бул. „България“ .

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Пламен
    Неадекватен директор РДГП Русе Димитър Чорбаджиев. Мързел началник ГПУ Русе Пламен Петков. Неадекватен Радостин Стоянов ГКПП Русе.
  • 2
    2
    Пламен
    Не адекватен директор РДГП Русе Димитър Чорбаджиев и неадекватен Радостин ГКПП Русе
  • 0
    1
    Xaa sfqtt...
    Xaa11g🌝😚😙😗🦠👀😏😱😊🌚😄😊😚☠️☠️🤪💘💘💘💘💘💀💚💚❤️💯💯💯👏😿🙀🥳😭😭😋😚😘🥰😉🙃😙😆😁😁😆🙀💚💚💚💚💀🧐🥺🤭😌😑😐😇🤓🌚🌝🌝🥵🥴🤑🤥🤡👻👻👻🤍♥️❣️🧡💘💘💌💕👥👀👁️👁️👀🦵🦶🦶🦿🦿🦾🦶👏🦶👎👎🦶👎👅👅👄👈🤌💅🙏🤳🤳🙏💅☝️👏👏👏👏🛌🚶🧑‍🦯🤸🤼🧗🧗🤺⛷️🥷🥷🥷👮🧞🧚🧚🧚🧚🧚👳🧑‍🦰🧑‍🦱👶🧑‍🦰💃💃🧑‍🤝‍🧑👩‍❤️‍👩👫🌺🌺🌹💐🌿🍃🍄🍁🍁🌵🪴🌵🌾💮🏵️💮🌷🌷🌷🏞️⛱️🌅🏜️🌋🌋🌋⭐🌈🌈🌈⚡☔🌧️🌤️🌦️☁️🌨️⛈️🌖🌕🌕🐨🦄🦊🦝🐍🐁🦔🦡🦔🦔🦔🦔🐤🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦤🦈🐠🐙🦑🐚🐚🦗🐞🐚🦟🦟🪱🐛🦋🐞🍒🍎🍑🍑🥭🍍🧅🧅🧅🍠🍆🥑🍆🌰🥒🥙🍕🍕🍦🍪🧂🧈🍩🥤🧊🍷🥃🍸🍽️🔪🔪🥂🍶🍹🧋🍩🍫🍫🥤🥛🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪⚓⚓🚏🏍️🛵🚛🚐🚐🛻🛴🛴🛴🛴🚤🚔🚊🛸🛸🛸🛸🛸🎡🎡🎡⛲⛲⛲⛲⛲
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари