"Ауди" яхна ограда

0

Следосмомартенска "травма" сполетя невинна ограда на хасковската улица "Драгоман" и не толкова невинно хасковско "Ауди".

Немското возило се спускало по улицата, когато внезапно „кривнало” и подгонило оградата. При неизбежния сблъсък "Ауди"-то се качило върху остатъците от дувара, съобщава haskovo.net.

Според очевидци на инцидента в него била замесена и друга кола, заради която последвала рязката маневра на "Ауди"-то. Двете коли даже се били закачили.

Гледката на яхналата зида кола събра зяпачи по и без това оживената улица, но версиите им кое е било зад кормилното устройство се разминаваха драстично. Според едни, бил „едно момче”, което бързо се изнесло в неизвестна посока.

Други твърдят, че момчето не се е изнесло, в смисъл избягало, а тръгнало да търси помощ за изкарване на возилото. Трети настояваха, че катастрофиралият е солиден мъж, но имаше и твърдения, че от колата слязло момиче.

Все пак никой не се ангажира да твърди, че именно девойката е карала колата. Вероятно истината е някъде по средата.

Сблъсъкът станал в началото на деветомартенския здрач около 17.30 часа. Колата не карала „много бързо” . Като се изключи теорията за другата кола, за мнозина обяснението е в скорошния 8-ми март, който по традиция продължавал и на следващия ден.

Макар никой, включително и контролните органи, да не обяви официално причината за катастрофата, общественото мнение на "Драгоман" заложи на характерното обяснение на българина за празниците: „бил съм пил и май съм се бил напил”.

Източник: haskovo.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари