Атракционно влакче или влак на ужасите!?

8

Жителка на Русе се оплаква от атракционен влак, който тормози пешеходци

Жителка на Русе се оплака от атракционен влак, който тормози пешеходци в пешеходната зона в центъра на града. В пост във Фейсбук групата "Русе", жената споделя, че влакчето е блъснало човек на 1 октомври, за да си проправи път.

"Бих искала да знам, с каква протекция в гр. Русе се ползва този влак?", пита жената. "Днес на 01.10.2023 г. за пореден път станах свидетел на тормоза му над жителите в града и то в пешеходната зона на града пред Доходното здание. Този влак блъсна човек, за да си проправи път и да продължи разхождайки деца, майки, семейства!"

Жената споделя, че преди две седмици е била наругана от младия шофьор на влакчето, след като е помолила да го премести, защото изгорелите газове са задушили хората на пейките.

"МЕН ЛИЧНО МЕ Е СТРАХ ДА СЕ РАЗХОЖДАМ И ДА РАЗХОЖДАМ ДЕЦАТА СИ В ЦЕНТРАЛНАТА ПЕШЕХОДНА ЗОНА НА ГР, РУСЕ ЗА ДА НЕ МЕ БЛЪСНЕ ВЪПРОСНИЯТ ШАРЕН ВЛАК, ДОКАТО СИ ПРАВИ ПЪТ ДА МИНЕ!", допълва жената.

"Вместо Развлекателно влакче за разходки е ВЛАК НА УЖАСИТЕ!", заключи потърпевшата.

Това не е първият случай, в който влакчето е обект на оплаквания. През 2022 г. жители на Русе се оплакаха, че влакчето е прекалено шумно и замърсява околната среда.

"Ако не се вземат мерки, това влакче ще стане истински кошмар за жителите на Русе", алармира жената, която сподели поста.

Реакция от граждани

След публикацията на поста, в социалните мрежи се появиха редица коментари от граждани, които изразяват възмущението си от случая.

"Поредното безумие на Общината, да забранят велосипеди и да пуснат влакче с дизелов двигател на пешеходната улица. Гениални мозъци са това, много е еко да знаете. И за парка се отнася, смърди на пушек, където мине. Особено за возещите се, удоволствието е пълно.", пише един от потребителите.

"И аз съм една от хората които този господин беше решил да блъсне за да мине, макар че вижда с очите си количка с близнаци той засилва влакчето срещу мен и ми държи тон как трябвало аз да се пазя и колко глупава съм била и как не съм знаела от къде и как да се движа. А това се случва на алеите в парка. Що за човечност, що за простотия! Нямам думи ненавиждам го този господин с това влакче!", сподели г-жа Маринова.

"В парка създаваше опасност само за разхождащите се там. Сега го пуснаха да обикаля целия град, включително и по централния площад! Въпрос на време е да настъпи фатален инцидент! Кой е отговорен за това решение? - Опасен дизелов влак да обикаля целия град!", пише г-н Димитров.

Очаква се реакцията на Община Русе по казуса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    17
    Самата истина
    https://www.facebook.com/reel/280443594805504?s=yWDuG2&fs=e
  • -2
    16
    Полицай
    Абе, защо лъже тая пъчавра, че бил блъснат някой с влакчето като не е? Изопъчава с цел да клевети тая патка,но ние виждаме, че е така и ще спре да се излага.
  • 0
    15
    Русенец
    В Казанлък влакчето струва 2 лева!
  • 0
    14
    До 12
    Има и определено машинистите на конктретния влак са в топ 5
  • 6
    13
    Смешници
    Много завистливи хора които нямат 2 стотинки в джоба и ги е яд на другите и могат само да оплюват за да се чувстват добре хаха
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари