Андре Токев: Не съм бил зависим от алкохола, просто не мога да го разграждам

1
След като си употребил, хората си мислят, че си зависим, разсъждава кулинарният майстор
След като си употребил, хората си мислят, че си зависим, разсъждава кулинарният майстор Снимка: bTV

"Никога не съм бил зависим от алкохола. Никога не съм изпитвал нуждата да пия постоянно. След като си употребил (б.р. алкохол) и се е случило, хората си мислят, че си зависим. Просто не понасям алкохол, не мога да го разграждам. Това ми е проблемът. И наистина трябваше да кажа по-рано: „Щом не можеш, недей да го правиш“. Но сме винаги по-умни след случката."

Това заяви пред Мария Цънцарова от bTV Андре Токев от затворническото общежитие в Казичене.

Известният кулинар призна вината си, след като през ноември бе арестуван за шофиране в нетрезво състояние с 1,9 промила алкохол в кръвта. От януари излежава ефективно наказанието си, като тогава заяви пред bTV, че осъзнава вината си и ще си поеме отговорността.

Какво е чувството, когато животът тече зад решетки?

Няма голяма промяна, защото дали съм зад решетки, или извън решетките животът продължава. Човек трябва да се амбицира, да използва максимума от времето си, а не да зарови главата в пясъка. Разбира се, съм безпомощен в това да мога да помогна на моето семейство или на отбора в ресторантите ми. Това най-много ми пречи. Не мога да се видя с близките. Това е наистина един неприятен момент, но все пак съм тук по наказание. Нещо човек трябва да усети, за да може следващия път да се получи да не прави лоши крачки

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    Хай
    Алкохола и наркотиците готвачо признай си.
  • -5
    2
    до 1
    Прав си! Наздраве, колега! Бе ти мен уууувъжавъш ли мъ?:)
  • 4
    1
    Василев
    Токев, ако проблема ти е до разграждането на алкохола, значи това е от нередовно пиене. Вземай се в ръце и не прави подобни гафове.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари