Атанас Зафиров: Имаме безпрецедентен ръст на икономиката

0
Задачата разграждане на модела "ГЕРБ" не е изпълнена, не е завършена. Промяната едва сега започва
Задачата разграждане на модела "ГЕРБ" не е изпълнена, не е завършена. Промяната едва сега започва Снимка: БГНЕС / Архив

Задачата разграждане на модела "ГЕРБ" не е изпълнена, не е завършена. Промяната едва сега започва

"Новата формула на властта е ясна – "Възраждане", ГЕРБДПС и Слави Трифонов. Сега тази формула се кани да изсипе хиляди наемници пред Народното събрание с една цел - запазване на модела "Борисов" и задкулисието".

Това каза Атанас Зафиров, заместник-председател на ПГ на "БСП за България" в интервю за БНР.

Готви се "подмяна на вота на българския избирател", смята той. Избори в момента не трябва да има, припомни позицията на БСП Зафиров.

"Когато кражбите в държавата започват постепенно да спират и кранчетата да бъдат затваряни – средства ще бъдат намерени. Когато кранчетата на задкулисието започнат да бъдат затваряни, средства могат да бъдат намерени", коментира Атанас Зафиров в предаването "Преди всички" относно пенсиите, актуализацията на бюджета и заложените разходи. По думите му "имаме безпрецедентен ръст на българската индустрия, ръст на икономиката".

"Разговор за персонални промени в кабинета, ако правителството оцелее след вота на недоверие, не е започвал", уточни Атанас Зафиров.

"Няма нищо страшно в това да бъде преформатирано и изчистено мнозинството. От това мнозинство видно отпадат хората, които са били с други цели и се подчиняват на други приоритети."

Голяма негласуваща част от българското общество има нужда от такава подкрепа, заяви Зафиров за предложеното връщане на хартиените бюлетини.

"Заставайки срещу БСП – партията, която издигна президента в първия мандат, която го подкрепи във втория, президентът трябва да е наясно, че БСП е партия с памет", изтъкна още Зафиров.

Премиерът Петков трябва ясно и категорично да заяви пред ЕС, че "вдигане на ветото в момента е невъзможно и този въпрос трябва да бъде решен от българското Народно събрание, независимо какви предложения се отправят към нас, били те и най-прекрасните", коментира Атанас Зафиров във връзка с т.нар. френско предложение за РСМ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    възмутен
    малеееее, този лъже като комунист, ами то си е такъв, от малки ги учат да лъжат. То и при комунизЪма вървяхме все нагоре, че се видя докъде стигнахме. Няма да припомняме другите управления на комунистите . Лукановата зима, Виденовата хиперинфлация, правителството на Орешарски
  • 1
    2
    darkaveng
    Ръст на икономиката? На коя - на Руската - да, ама на българската? Боже, закривай територията!
  • 3
    1
    Бай Чеп
    БСП запя в един хор с либералната паплач и заедно с нея ще изтече в канала на историята съвсем скоро!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари