Атанас Славов: България ще започне собствено разследване на военните престъпления в Украйна

0
Страната ни ще се включи и в съвместния разследващ екип на „Евроджъст”, заяви правосъдният министър
Страната ни ще се включи и в съвместния разследващ екип на „Евроджъст”, заяви правосъдният министър Снимка: БГНЕС

Страната ни ще се включи и в съвместния разследващ екип на „Евроджъст”, заяви правосъдният министър

Министърът на правосъдието Атанас Славов изрази решителност „България да бъде една от страните, които ще участват във възстановяването на справедливостта след престъпната война на Русия срещу Украйна”. Той е част от българската делегация, която пристигна днес в Украйна, предаде NOVA.

Правосъдният министър посочи, че страната ни работи по промени в Наказателния кодекс, за да бъде включено в него престъплението „агресия” и руските лидери и военноначалници да бъдат обект на наказателно преследване.

България ще се включи и в съвместния разследващ екип на „Евроджъст”. А също така ще започне собствено разследване на военните престъпления в Украйна, включително като използва свидетелства и показания на украинските бежанци в България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    8
    Верно ли,бе
    СМЕХУРКО
  • 8
    7
    Русенец
    До 4: Ние сме подчинена територия с подчинена администрация на всички нива!
  • 5
    6
    Лара
    Мухльо, разследвайте как украинската армия на зеленоглавия киевски нацист обстрелва със снаряди жлищни райони в центъра на Донецк и как украинците избиват мирни, беззащитни цивилни жители... https://www.youtube.com/watch?v=oSTRMWToYBc&rco=1
  • 10
    5
    чичомиткобрат
    А ще се включи ли България в престъпния геноцид от Израел над палестинците? Или ще разследваме ли терористичните действия на САЩ през последните 80 години? Като например как пускат не една, а две атомни бомби по цивилно население в Япония без да има причина, само за да видят какво ще стане, как от самолети пускат напалм по цивилни и деца във Виетнам, или как се гаврят с военопленици от Иракн в затворите и ги карат да ходят на четири крака, чисто голи със синджир на врата да стоят омазани във фекалиите си и да участват в мерзости и извращения с други военопленици? Кой ще съди американските терористични комунистически сатанински свини за това че унижават всички останали народи по планетата и се държат с тях като с подчовеци? Докога България ще се управлява от национални предатели раболепни на гнусните американци и докога народа ще са толкова неграмотни, слепи и глухи за това, само и сам и те да раболепничат на западна европа и америка защото са закърмени с комплекс за малоценност, понеже не са западняци, са полухора? С такива глупави сънародници, България е обречена на сигурна гибел.
  • 11
    4
    Аз
    Кои сме ние, че ДС правим разследване в чужда държава...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари