Атанас Атанасов пусна скандален запис на бивш кмет на ГЕРБ за машинации с бюлетините

1
Това е единият от начините, с които може да имаме предимство, казва в клипа Иван Тотев
Това е единият от начините, с които може да имаме предимство, казва в клипа Иван Тотев Видео: Dunavmost

Това е единият от начините, с които може да имаме предимство, казва в клипа Иван Тотев

Съпредседателят на „Демократична България” Атанас Атанасов показа клип за изборни манипулации пред журналистите в кулоарите на парламента, съобщи БГНЕС.

Обяснението му е, че става въпрос за нещо, което се е случило в един голям град в Южна България. Според Атанасов всеки ще може да чуе как един човек анализира поведението на избирателната администрация посочена от ГЕРБ.

"Чувате как завършва записът - "това е единият от начините, с които може да имаме предимство". На практика се създава организация за това хората на ГЕРБ, които са участници в секционните комисии да унищожават хартиените бюлетини", допълни Атанасов.

Цитираният клип екипът на Dunavmost е показал на читателите си още през 2019 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    3
    Готвача
    Ценният БКП кадър Наско, отново претопли манджата, огладнял е, явно та драпа за кокала. Нещо за Доган няма ли да има, сега е зима, да кажем нещо от зимните курорти! Протестче, меле, викане, крякане и накрая кьорфишек.
  • 18
    2
    СкъсанЛявЧервенШушон
    БСП,ДПС и ГЕйРБ са едно и също нещо, което унищожава България и народа. Те са от едно семейство и както в семейството има изневери, скандали, побои и т.н, така и между тия партии има проблеми, но в решителните моменти, когато е застрашена системата от която е зависимо тяхното съществуване, те появяват солидно сплотяване и съпротива срещу промените които заплашват статуквото и руското влияние. Време е ГЕРБСП-ДПС да бъдат изринати от политическата система.
  • -13
    1
    shs
    Българското общество трябва да знае имената на българофобите/русофобите, обрекли България, българския бизнес и обществото на глад, мизерия и социален разпад - русофобите/българофобите: ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, стоян михалефци, антоанета цонефа, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, ге0рги б0р!с0ф ге0ргиеф (боец), любомир алам@нофци, емил с0к0лофци, димитър гърдефци, георги ганефци, армани сбърканяни, хаджигенофци, рошен офшорнелиеф, создормон прасе и банкянската тиква!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари