Атанас Атанасов: ГЕРБ е новото БКП

1
От едната страна стоят силно реформаторските сили, от другата страна – реставраторските
От едната страна стоят силно реформаторските сили, от другата страна – реставраторските Снимка: БГНЕС

Вече сме в предизборна ситуация и хората трябва да избират

„Тази сутри ДБ ще се регистрираме като участници в изборите, но това не ни пречи да се явим заедно с ПП на избори, тъй като има предвиден допълнителен срок, от който партиите могат да се възползват и да се явят с един номер“, коментира Атанас Атанасов пред NOVA

„Вече сме в предизборна ситуация и хората трябва да избират. Бих казал, че ако прекараме една невидима фронтова линия за тези избори, то от едната страна стоят силно реформаторските сили, от другата страна са реставраторските сили. И просто хората трябва да избират между едните и другите“, посочи той.

ГЕРБ е новото БКП. По начина им на действие и по манталитет те са такива“, допълни той.

„БКП бе свалена от власт, когато се създаде Съюза на демократичните сили, когато партиите се обединиха. Затова сега призовавам ръководството на ПП да се замислят върху това искаме ли наистина да постигнем промяна“, посочи Атанас Атанасов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Някойси
    Видя се какви т.нар. партии на промяната. Аз съм разочарован защото, имаше криене на информация за изхарчени пари, нелогични решения и спиране на газа от Русия, при положение че Германия и Франция големите икономики получават. Защо и при нас не дойде един като Орбан или Ердоган, който да защити националните ни интереси. Защо не изчакаха първо да спрат газа на Германия и Франция примерно преди да вземат такова решение. Защо трябваше ние да сме опитните мишки.
  • 4
    2
    ####
    Всички сте бкп, мишоци и шушумиги
  • 0
    1
    Ха-ха-ха
    Кой казва това, присмял се щърбел на гърбел.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари