Атанас Атанасов: Бихме могли да се върнем на масата на преговорите

0
Даваме си сметка, че обществото не иска избори
Даваме си сметка, че обществото не иска избори Снимка: БНТ

Даваме си сметка, че обществото не иска избори

"Чух какво каза Борисов. Ще се съберем да го обсъдим. Ние се отнасяме сериозно към ситуацията. Даваме си сметка, че обществото не иска избори. Казахме го снощи, независимо от емоциите. Какво значи върнат изпълнен мандат? Ами не може да е изпълнен мандатът, когато няма споразумение за участие на тези хора в правителството. И защо трябваше да се бърза?", каза в кулоарите на парламента Атанас Атанасов.

"Бихме могли да се върнем на масата на преговорите, но ще го обсъдим заедно", допълни Атанас Атанасов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Българин
    Това жалко смачкано гномче за кое общество говори ? За ДеБилните 7%-ници ? Те не са обществото в България, те са просто една малка и маргинализирана негова част. Но че Доносническа България умират от страх от нови избори (защото този път може и да не мине далаверката с машинките) , това е факт. Затова и ще пиете мазно кафенце, докато Боко ви оправя с двеста в разпраните джендърски задници ха ха ха
  • 9
    2
    Име
    Дали НАИСТИНА народът не иска избори?
  • 7
    1
    Долу шибаняците!
    Напротив, противен ДС ГНОМ! Народът иска избори, за да ви измете от топлите ви местенца като ненужни БОКЛУЦИ! А после – Народен съд и ... смъртни присъди, мамичката ви алчна!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари