Алена: Виждам убийства!

1
Предупреждавам нашите политици, че ще сринат държавата
Предупреждавам нашите политици, че ще сринат държавата Снимка: Флагман

След 10 април се налага да намалим темпото на работа заради факта, че Меркурий навлиза в своето ретроградно движение и дарява успех само когато завършваме започнатото, казва Алена, цитирана от Флагман.

Месец април ни подтиква към задълбоченост в мислите и готовност да анализираме допусканите грешки. Разумът, а не само емоцията ни води към поставените цели. Интуицията също е в помощ дори и на хора, убедени, че са лишени от нея.

След 10 април се налага да намалим темпото на работа заради факта, че Меркурий навлиза в своето ретроградно движение и дарява успех само когато завършваме започнатото, без изкушения за начинания. Иначе обещава провал, водещ до финансови загуби.

Предупреждавам нашите политици, че в желанието си да блеснат може да говорят повече, отколкото действат, дори и с риск да сринат авторитета на държавата или на своята партия.

Грешните действия през месеца водят в личен план към битие в самота, а за държавата – живот в изолация и предупреждение за икономически санкции от ЕС. През този месец отново съществува предпоставка за появата на носталгия по недалечното ни минало.

Уви, ще се намерят хора, различни от дежурните „виновни“, които за пореден ще се опитат да променят пътя на България, убедени, че колелото на историята може да тръгне в обратна посока, но и защото разрухата ги изпълва с радост от живота.

Не са изключени провокирани и платени обществени размирици само защото някой е решил отново да насъсква младите хора и да промива мозъците на възрастните с обещания за минало невъзвратимо. Такива опити са обречени на провал, ако са във времето на обратното движение на Меркурий.

Не е изключено да отчетем поредното нашествие на секти на територията на България. Непреодолими предразсъдъци ще са причина за агресия, физическа разправа, убийства.

Някои от родните политици може да станат част от историята, ако се осланят на минали успехи или провали, за да градят оправданията си за случващото се в момента.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари