Алена: България е изправена пред ново начало, ще тръгнем към възход

0
Алена: Нека кандидат-кметовете да си помислят за какво ще кметуват, ако бъдат избрани!
Алена: Нека кандидат-кметовете да си помислят за какво ще кметуват, ако бъдат избрани!

България е изправена пред ново начало и от застой ще тръгнем към възход. Това каза пред bTV астроложката Алена.

"Най-впечатляваща е празната руна, т.е. на бог Один. Тези, които я теглят, се притесняват, че това е краят на житейския им път, но не е така. Аз преди броени дни пробвах с три руни за България. Последната беше празна. Тя е за настоящето и за близкото бъдеще. Това означава, че застоят ще тръгне към възход, но никой не може да каже точно кога“, заяви феноменът. Въпросът дали ни очакват кървави избори наесен я раздразни и тя подчерта, че още на 26 декември в същото студио била казала това и не се е отметнала от думите си.

„Тази битка започна още миналата година и продължава. Нека кандидат-кметовете да си помислят за какво ще кметуват, ако бъдат избрани! Ако е за лично облагодетелстване, няма смисъл да се кандидатират. В годината на Сатурн ще има осъдени политици“, добавя Алена.

„Изтъкани сме от злъч и омраза. Вярно е, че има лоши хора в управлението на България, но това не означава, че трябва непрекъснато да сме нахъсани и да мислим лоши неща, защото новото начало можем да го поставим с нашите малки действия“, каза още астрологът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари