Астролог вещае нов катаклизъм в България

1

Още в края на октомври астрологът Филип Филипов плогнозира, че през Североизточна България преминава една от астро линиитe на разрушенията и катастрофите.

Тази линия беше реализирана от Новолунието на 29.11 и поради тази причина се отнасяше към предстоящия лунен месец 29.11-29.12. Тази линия беше образувана от планетата Уран и преминаваше като проекция през Истанбул, Балчик и Браила, пише Actualno.

Текстът на прогнозата от 30.10 и 11.11 е следният: "...крива, свързваща градовете Кайро, Истанбул, Балчик и Браила, са засегнати от линиите на бедствията и катастрофите...от земетресения, бедствия, наводнения и други природни или предизивикани от хората катастрофи."

След като направих астрологичен анализ видях, че на 10.12 планетата Уран съвпада с Луната, правейки опозиция от 180 градуса на Юпитер, като в глобално отношение Уран и Юпитер имат връзка с газовите и химичните процеси в индустриално отношение, и специално Уран има връзка освен с електричеството, гръмотевици, искри, но и с изненадващи инциденти, катастрофи и аварии, обяснява още Филип Филипов.

В астрогеографско отношение, кривата на Уран преминаваща през Североизточна България е допълнително подсилена в западна посока от линията на Юпитер, като тя преминава около Велико Търново. Огромно беше очудването ми, когато констатирах, че трагичните събития в село Хитрино попадат географски върху картата на България точно посредата между двете линии на Юпитер и Уран, пише още астрологът и допълва:

"По този начин, около 40 дена по-рано е налице астрологичната прогноза, която се случва поради Новолунието на 29.11.2016 и се реализира и активира като точен ден на събитието (10.12.2016) в момента, когато Луната прави съвпад с активната планета - Уран и то не само точно до ден по време, но и практически точно и по място, като мястото е показано в прогнозата като Североизточна България и по-късно се вижда, че Астрологията дори показва прецизно и кривата преминаваща през село Хитрино. Нещата минаха всякакви граници на прецизност, когато няколко часа по-късно на 10.12 два мощни атентата в Истанбул се случиха в близост до Ердоган, разминавайки се с него само с 15 минути. Имам пред вид, че линията на Уран преминавайки през Североизточна България пресича и Истанбул...

Ако се направи семантичен разбор на астрологичния аспект, показал събитието в Хитрино, с цел да се анализират конкретните причини за трагедията, то може да се каже, че взрива се е случил в следствие на: електрическа повреда на кабели, искра възникнала поради такава повреда или разкачане на вагони поради електрическа повреда (Уран) и всичко това поради лошо управление (Юпитер-опозиция-Уран) на процесите във фирмата превозвач. Това според мен показва астрологичния анализ на ситуацията.

Пиша тези редове, за да има научен запис, анализ и доказателство за изключителната прецизност на науката Астрология. Искрено се надявам, един ден държавните институции да се ползват активно от този научен ресурс с една единствена цел - спасяването на живота на десетки хора и предотвратяването на големи трагедии, обяснява Филипов.

ПРОГНОЗА: За голямо мое съжаление констатирам, че както обясних в предишни постове по темата, първият опасен пик спрямо България премина меко само със средни по сила земетресения в близост до България и политически трус довел до падането на правителството, но втория пик на опасна енергия доведе до голяма трагедия... За съжаление пълнолунието на 14.12 показва и трети пик на разрушителна и опасна енергия преминаваща през България, този път през 23 меридиан (меридиана преминаващ през Рига, София и Атина), като това или ще е сериозно престъпление, свързано с мафиотския ъндърграунд, или пореден голям политически трус, или сеизмична активност. Друг ключов елемент от семантиката на астрологичния аспект, показващ ситуацията, говори за опасност свързана с транспортни процеси или политически трус поради документи, информация, журналистически разкрития. Единият възможен времеви интервал на проява на тази енергия е около 22.12 +-2 дни, а другият по-вероятен период е 27.12 +-2 дни.

Отново препоръчвам да се работи с молитва за защита на България и съседните ни народи.

Източник: actualno
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари