Асена Сербезова: Не се налага въвеждане на противоепидемични мерки на национално ниво

0
Няма да се затварят бизнеси, увери още министър Сербезова
Няма да се затварят бизнеси, увери още министър Сербезова Снимка: БГНЕС

Няма да се затварят бизнеси, увери още министър Сербезова

"Не се налага въвеждане на противоепидемични мерки на национално ниво", каза пред журналисти министърът на здравеопазването в оставка Асена Сербезова. Тя участва в международна среща на експерти, на която предстои да бъде представен Доклад за финансова защита в Република България на Световната здравна организация, предава БТА.

"Варна е една от областите, в която ще се наложи да се въведат мерки, но засега има достатъчно легла в болниците", допълни тя. По думите й пациентите с коронавирусна инфекция няма да се лекуват само в инфекциозните болници.

"Повишава се броят на болните, но засега не се отчита натоварване на лечебните заведения", отбеляза тя и призова хората да спазват сами препоръките за дезинфекция, носене на предпазни маски и спазване на дистанция. Министър Сербезова отново напомни на хората за възможността да се ваксинират.

"Няма да се затварят бизнеси", увери още министър Сербезова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари