Асен Василев свиква извънреден коалиционен съвет за еврото

0
Националният план за въвеждане на еврото беше включен като точка в дневния ред на последното заседание на Министерски съвет, но отпадна
Националният план за въвеждане на еврото беше включен като точка в дневния ред на последното заседание на Министерски съвет, но отпадна Снимка: БГНЕС

Извънреден експертен съвет на управляващата коалиция ще се проведе тази вечер

Той е свикан от вицепремиера и финансов министър Асен Василев, предаде БНР , позовавайки се на източници от управляващата коалиция.

Темите са Националният план за въвеждане на еврото и антикризисните мерки на кабинета.

Националният план за въвеждане на еврото беше включен като точка в дневния ред на последното заседание на Министерски съвет, но отпадна след остро възражение на председателя на Бюджетната комисия Любомир Каримански.

От парламентарната трибуна той възрази срещу липсата на дискусия в парламента и между коалиционните партньори и напомни, че в коалиционното споразумение е записано, че приемането на такъв план трябва да стане след обществено обсъждане.

Експертният коалиционен съвет ще се проведе в Министерството на финансите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари