Асен Василев: Оставяме финансите на държавата в много стабилно състояние

2
Излишъкът е над 1,5 милиарда, а в хазната има над 8,5 милиарда лева
Излишъкът е над 1,5 милиарда, а в хазната има над 8,5 милиарда лева

Излишъкът е над 1,5 милиарда, а в хазната има над 8,5 милиарда лева

Това каза Асен Василев, при предаване на поста министър на финансите на Росица Велкова. Той обясни, че е подготвено искането за плащане по НПВУ за над 2,5 млрд. лв., което може да бъде изпратено.

"Бюджетните постъпления вървят добре", посочи Василев. Той обясни, че е държавният дълг е с 2 милиарда по-малко от декември 2021 г.

„При добро управление е възможно нашите данъци да работят за всички“, каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    bidva
    Национален предател, както те нарече про100$$ к!р0 - мека китка! Дори pik го потвърдиха! Стабилно финансово състояние е вече твоето и на другия агент/шпионин про100$$ к!р0!
  • 1
    1
    русенец
    А колко милиарда заем взехте, че не мога да си спомня? Добре би било Сметната палата да започне преглед на харчовете на правителството.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари