Асен Василев не успя да гласува

4
Името му е заличено от избирателните списъци
Името му е заличено от избирателните списъци Снимка: Facebook

Името му е заличено от избирателните списъци

Финансовият министър Асен Василев не е успял да упражни правото си на глас в Хасково, тъй като е заличен от избирателния списък, предаде БГНЕС.

Причината за заличаването на финансовия министър от списъка е промяната на настоящия му адрес, който се води извън страната.

Петя Шопова, председател на СИК обясни, че за да може Василев "да успее да упражни правото си на вот ще е необходимо да представи удостоверение издадено от общината по член 40 на Избирателния кодекс както и да попълни декларация, че няма да гласува на друго място. Беше му обяснено на господина, той се съгласи с нашите мотиви, ако се върне с тези двата документа ние ще го зачертаем в списъка със заличените лица и ще го допълним под чертата на избирателния списък и ще може да упражни правото си на глас", увери тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    3
    любопитен
    ами да попитам тогава къде и как е гласувал на предните избори. Тук не трябва ли прокуратурата да се самосезира и да изследва въпроса? Тези продължаващите подмяната в България нещо не спазват въобще законите. Единият попълва декларация с невярно съдържание и нарушава Конституцията, вторият гласува в нарушение на изборното законодателство. Браво на хората от тази СИК в Хасково, оказа се, че те по-добре знаят и спазват закона от самозваните "харвардци".
  • 4
    2
    фена на Путин
    Финансов министър с постоянен адрес извън страната в която е министър. И вие очаквате това обратно копеле да ви пази интересите ? Я, пак !
  • 7
    1
    русенец
    Че педалите имат ли право на глас?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари