Асен Василев: Не бяхме информирани за акцията в Агенция "Митници"

0
По сигнал от австрийското правителство бяха уволнени над 20 митничари, припомни финансовият министър
По сигнал от австрийското правителство бяха уволнени над 20 митничари, припомни финансовият министър Снимка: БГНЕС

По сигнал от австрийското правителство бяха уволнени над 20 митничари, припомни финансовият министър

Не бяхме информирани за акцията в Агенция "Митници", заяви министърът на финансите в оставка Асен Василев пред журналисти, предава БНТ.

"Силно се надявам, че тази акция не е насочена срещу ефективната работа на г-жа Банкова. Откакто тя стана шеф на Агенция "Митници" имаме рекордно заловени количества наркотици, в това число 170 кг хероин на пристанището. По сигнал от австрийското правителство и от други служби бяха уволнени над 20 митничари в това число бяха сменени шефовете на гранични пунктове и шефовете на смени, където върви контрабанда. Другото, което г-жа Банкова успя да направи, е имаме вече митничари от САЩ на Капитан Андреево и в Бургас. Очакваме митничари от Англия на Капитан Андреево, до колкото разбирам днес акцията се е случила преди срещата ѝ с посланичката на Австрия, за да дойдат и австрийски митничари. Трябва да изчакаме да видим какви доказателства ДАНС и КПКОНПИ ще извадят. Ако има проблем с корупция или нещо такова, ще вземем съответните мерки."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    Въйййййй?
    Изцъкленият ПЕДЕРАСТ пак не разбрал?!! Да му путката майна еба!
  • -10
    3
    Гочо
    Не се притеснявай Василев! Като падне Путин и в България се създадат условия да изринем руските подлоги в мръсния канал, всичко ще си дойде на мястото. Ако искате да направите нещо преди да падне Путин, извикайте американските войски в България да направят реформата във всички области. След две разрушителни руско-съветски "освобождения" донесли зло, мизерия и нищета на българите, е наред да дойде и едно истинско освобождение от Америка. Както тъпите и прости руснаци навлизаха с войски и помагаха на репресивните им режими да стоят на власт, така и американците трябва да дойдат и проведат демократични реформи, част от които е да бъде изрината в мръсния канал всичката мафиотска русоидна сган в мръсния канал.
  • -5
    2
    Путин Хуйло
    Трай ве рООски мусор,ква Америка,пак си пил одеколон тройной...
  • 2
    1
    "|"|
    Защо да те информират?! Те не искат да информират американската мафия...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари