Асен Балтов се върна на работа в „Пирогов“

0
Бившият директор на болницата спечели делото и на втора инстанция за това, че беше дисциплинарно уволнен
Бившият директор на болницата спечели делото и на втора инстанция за това, че беше дисциплинарно уволнен Снимка: БГНЕС

Той ще работи на граждански договор за един месец

Бившият директор на "Пирогов" Проф. Асен Балтов се върна на работа в болницата като ортопед и травматолог, след като спечели делото и на втора инстанция за това, че беше дисциплинарно уволнен, съобщи БНР.

Той ще работи на граждански договор за един месец, докато изтече срокът за обжалване, а след това се очаква да бъде възстановен като лекар - ординатор в болницата.

Балтов ще води и други съдебни дела заради това, че е бил отстранен като директор на болницата.

"Това беше едно решение, което беше взел проф. Поромански, според мен, не еднолично, а под въздействието на служебния министър Стойчо Кацаров. Но аз все още смятам, че макар и да съм възстановен от съда, това не ми пречи да си потърся правата към хората, които са били виновни за моето дисциплинарно уволнение", посочи той.

Проф. Балтов заяви, че очаква, че болницата няма да обжалва решенията на две съдебни инстанции, които отменят дисциплинарното му уволнение, преди да стане депутат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари