Асен Агов: С днешния си акт Владимир Путин показа, че „царят е гол“!

0
Според него това поведение на руския президент всъщност ще доведе до по-бърз край на войната
Според него това поведение на руския президент всъщност ще доведе до по-бърз край на войната Снимка: БГНЕС

"С днешния си акт Владимир Путин показа, че "царят е гол". Показа, че е в паника"

Това коментира в предаването „Лице в лице“ по bTV Асен Агов. Според него това поведение на руския президент всъщност ще доведе до по-бърз край на войната.

„Хората са оптимисти, защото виждат, че това е отчаян ход на руския президент. Виждат, че той е принуден да го направи от всичко онова, което се случи през последните седмици особено в Североизточна Украйна“, коментира Агов.

По думите му Владимир Путин е в губеща позиция в международен и вътрешен план. Днес вече има призиви за протести в Русия срещу „криминалната война“, както я определя Алексей Навални.

Остана някак встрани точката, в която имаше драматично развитие. Путин трябваше да се яви снощи в праймтайма. Нищо не обяснява какво се е случило в потайностите на Кремъл снощи и защо бе отложено това събитие за тази сутрин“, коментира още Агов.

Според него най-големият русофоб всъщност е самият Владимир Путин, защото унищожава Русия.

Изпрати над 47 000 момчета на смърт заради едни фантазии и едни легенди, на които се е посветил Путин“, каза още Асен Агов.

Той е на мнение, че крайната победа ще бъде на Украйна, защото те ще си върнат не само Запорожие и Херсон, а и Крим. Тук обаче идва въпросът какво ще се случи по-нататък.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    среден
    агоф е отчаян русофоб/българофоб/грантаджия на сащ! Браво на руския президент, доказва, че държи на народа си, държи на християнските ценности и отхвърли евроатлантическите (лгбт извращения на сащ) такива! Ех, България няма такъв президент или премиер, който да обича народа си и да отхвърли тумора сащ!
  • 5
    1
    S.B
    Кой беше ти болшевишки старчок.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари