Арнолд Шварценегер: Късметлия съм, че имах приятел като Горбачов!

2
Той беше един от моите герои
Той беше един от моите герои Снимка: Getty Images

Той беше един от моите герои

Американският киноактьор и бивш губернатор на щата Калифорния Арнолд Шварценегер заяви, че Михаил Горбачов е бил един от неговите герои, пишат британските издания "Индипендънт" и "Стандард".

Според Шварценегер Горбачов принадлежи на историята. Той добави, че е смятал бившия съветски лидер за един от приятелите си и сподели, че е бил изключителен късметлия да има такъв човек за приятел.

Шварценегер поства в акаунта си в Туитър снимка, на която той е заедно с Горбачов. "Има една стара поговорка, която гласи: Никога не се срещай с онези, които смяташ за твои герои. Мисля си, че това е най-лошият съвет, който някога съм чувал. Михаил Горбачов беше един от моите герои и за мен беше чест и радост да се срещна с него. Аз имах невероятния късмет да мога да го нарека приятел", написа Шварценегер.

"Ние всички можем да извлечем поуки от неговия невероятен живот", допълни той, цитиран от БТА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари